Wednesday, September 11, 2024

Blueprint school

Over dit evenement

Tijdens deze school krijg je krachtig onderwijs en persoonlijke bediening die helemaal gericht is op het ontvangen van jouw blauwdruk en het zichtbaar worden van de profetische woorden over jouw leven.

Wil jij ontdekken wat God in jouw blauwdruk heeft gelegd? Wat jouw aandeel is in het zichtbaar worden van jouw profetische woorden? Wat jouw gezagsgebied is? Hoe je groeit door de testen die God je geeft? Hoe je nieuw gebied inneemt en reuzen verslaat vanuit overwinning? Dan is deze school voor jou!

De data voor de schoolavonden zijn:

11 September -18 September – 2 oktober – 9 oktober – 16 oktober – 22 oktober – 30 oktober – Let op! 22 oktober is op een dinsdag, de rest zijn woensdagen.
Het adres is: Mission training centre, Brandwijksedijk 22B, Brandwijk. Parkeren kan op het terrein van Bas van Zessen. De avonden zijn van 19:45 tot 22:00 uur.

Als vervolg op deze school komt er een advanced weekend. Dit weekend is speciaal voor mensen die hun bediening willen bouwen of willen doorbreken in hun bediening. Hoe doe je dit? Hoe bouw je geestelijk en praktisch aan een sterk fundament? Hoe bouw je een team? Wat zijn onmisbare sleutels als je (snel) groeit? Wat is Gods wil voor jouw bediening? Tijdens dit weekend krijg je diepgaand en praktisch onderwijs en persoonlijke begeleiding.

Dit advanced weekend is op 25 en 26 januari in Brandwijk. Specifieke info en aanmelden volgt. Dit weekend is alleen voor mensen die de Blueprint school hebben gevolgd.

Count Every
Second Until
the Event

Count Every Second
Until the Event

00
Days
:
00
Hours
:
00
Minutes
:
00
Seconds

Meld je hier aan

Ondekt meer events

schrijf je in voor updates!

Mis geen enkel detail van ons komende evenement