FAQ

Hier vindt je antwoorden op vragen die we vaak krijgen. Als jouw vraag niet wordt beantwoord, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Nee, we nodigen je uit op de conferenties waar we altijd de tijd nemen om over mensen te profeteren.

Nee, Dite heeft uitgebreid onderwijs gemaakt zodat je dit zelf kunt doen met God. We verwijzen je door naar Dromenjager de school en Dromenjager de podcast voor onderwijs over interpretatie van dromen en visioenen.

Jazeker, Dite heeft een roeping voor de natiën.

Dite spreekt onder leiding van de Heilige Geest en spreekt wat Hij haar openbaard. Scherp, accuraat, praktisch en activerend. Ze gaat graag de diepte in om waarheid te spreken en maakt het vervolgens eenvoudig te begrijpen. Dite zal altijd de tijd nemen om te bedienen en beweegt in de kracht van God. Stuur ons een mailtje zodat we contact op kunnen nemen.

Dite zal altijd aan de Heilige Geest vragen wat Hij wil spreken op die plaats en op dat moment. Haar spreekbeurten hebben altijd een link met het profetische, het verstaan, begrijpen en volgen van God.

Ja, dat kan. Stuur ons een mailtje zodat we contact kunnen opnemen.

Jazeker, we geloven in samenwerken met gemeentes en bedieningen die mandaat hebben in een plaats/regio. Stuur ons een mailtje zodat we contact kunnen opnemen.

Ja, het boek heeft een speciaal hoofdstuk voor ouders en voor kinderen. Ook is er een podcast aflevering speciaal voor ouders en kinderen

Ja, dat kan. Het boek Dromenjager en de Engelse versie Dreamchaser is ook verkrijgbaar via Amazon en Barnes&Noble.

Ja, hier is rekenen mee gehouden tijdens het schrijven en de opbouw van het boek.