Over Dite

opgewekt door één woord

Dite belandde in new age en Boeddhisme en leidde een leven in duisternis en gebrokenheid. Zoals ze zelf zegt “als je Jezus niet kent dan zoek je overal en als er vragen in je hart branden ben je bereid ver te gaan in die zoektocht”. Toen ze Joost leerde kennen, vroeg hij haar mee naar een kerkdienst. Daar kreeg ze een ontmoeting met Jezus die haar leven op zijn kop zette. “Hij was zo anders als ik ooit gedacht had”. De lange, ziekmakende zoektocht naar de zin van haar leven kwam daar tot een einde. “Ik wist, dit is mijn thuis. Dit is de plek waar ik vandaan kom en de plek waar ik naar terugga”. Dite was altijd al gevoelig voor het bovennatuurlijke en dit veranderde niet toen ze Jezus leerde kennen. Dite zegt “het bovennatuurlijk is heel reëel, je moet alleen de juiste bron vinden en die bron is Jezus Christus. Al had ik Zijn stem nooit eerder gehoord, toch klonk Hij vertrouwder dan wat dan ook. De overgang van het rijk der duisternis naar het koninkrijk van Zijn licht was zo radicaal anders dat het direct heel normaal voor me was om te horen van God en te bewegen in wat Hij sprak. Wonderen en tekenen werden een normaal onderdeel van mijn leven. Ik werd verliefd op de aanwezigheid van God, de klank van Zijn stem en de transformerende kracht van de Heilige Geest.” Een aantal jaar later riep God haar in de bediening. Tijdens een nieuwe ontmoeting maakte God mij duidelijk waar Hij mij voor gemaakt heeft. Hij riep mij als een profetische stem in deze wereld. Als een dienaar om het Lichaam van Jezus toe te rusten in het horen van God. En transformatie te brengen door zoveel mogelijk mensen te verbinden aan de stroom van openbaring die aan Gods hart is. Zodat iedere laag van de maatschappij tot leven komt en de hemel op aarde doorbreekt. Dit doen we door onderwijs te maken in de vorm van boeken, scholen, conferenties en podcasts. Daarnaast spreekt Dite wekelijks in gemeentes door Nederland.

Lees onderaan deze pagina meer of neem direct contact op.

De man van dite

Joost

Dite is getrouwd met Joost. Joost heeft 15 jaar als beroepsmilitair gediend bij Defensie. Hij groeide op met God maar leerde pas op latere leeftijd Jezus persoonlijk kennen. Hij is radicaal en 100 % echt. Hij heeft grote passie voor het hart en de kracht van Jezus te zien doorbreken op aarde. Samen hebben Joost en Dite grote honger naar opwekking in iedere laag van de maatschappij. “We houden van Gods mensen maar net zoveel van de mensen die Hem nog niet kennen”. Joost en Dite vormen een krachtige eenheid vol geloof, liefde en waarheid en samen dienen ze vol passie in het koninkrijk van God. 

Het team

Dite werkt samen met een team van gepassioneerde mensen. De kracht van het team zit in de diversiteit aan karakter, gaven en talenten waardoor ze mét elkaar meer van God weerspiegelen. Hoewel ze allemaal verschillend zijn hebben ze de overeenkomst dat ze stuk voor stuk écht zijn en een diepe liefde hebben voor Jezus. Het team dient zowel vóór als achter de schermen mee in de bediening. Met elkaar delen ze de passie dat Gods stem klinkt in ieder gebied en opwekking doorbreekt op aarde. 

Dite Team

spreken

Nodig Dite uit

Zoek je profetische toerusting voor jouw gemeente? Verlang je naar een spreker die mensen in ontmoeting brengt met God en beweegt in de kracht van de Heilige Geest ? Nodig Dite dan uit voor een spreekbeurt. Dite spreekt het Woord van God, gedreven door de Heilige Geest, en streeft altijd naar een specifiek woord voor jouw gemeente of conferentie. Want wanneer God ruimte krijgt om te spreken, brengt dit bekering, genezing, bevrijding en activatie teweeg. Dite deelt met passie haar verlangen om Gods wil zichtbaar te maken in elk leven, op elke plek. Haar boodschap is doordrenkt met openbaring, compassie en radicale waarheid.

 

Regelmatig organiseren wij events in samenwerking met gemeentes en bewegingen in Nederland. Voor meer info kun je contact opnemen via het contact formulier.