God positioneert om plaats te bereiden voor opwekking

Profetische droom voor deze tijd.

In de droom voel ik hoe de Heilige Geest me optilt en plaatst op een pilaar. Vanaf de pilaar kijk ik over Nederland en zie de vorm van het land. Dan zie ik hoe van achter mij witte lichtstralen het land in geschoten worden. Het lijken op scherpe pijlen vol van licht die met hoge snelheid door de lucht vliegen.
Het zijn dragers van een urgente boodschap en iedere pijl heeft een specifiek doel.

Ik kan inzoomen langs een lichtpijl en zie hoe hij doel treft op een plaats. Terwijl de pijl zijn doel raakt breekt het licht van de pijl dóór in het doel.
Ik kan verder inzoomen en zie wat de doelen zijn. Het zijn mensen, mensen die rechtop staan en kijken in de richting waar de pijlen vandaan komen. Ze verwachten de pijlen en wachten totdat ze geraakt worden. In de droom vraag ik aan God wat dit voor mensen zijn en Hij zegt: dit zijn mensen die Ik gepositioneerd heb.
Leiders van geloof
Ik heb hen geloof gegeven voor opwekking en heb ze strategisch geplaatst in het land. Nu maak Ik ze klaar en geef ze plannen om een plaats te bereiden voor wat Ik wil doen in deze tijd.
Terwijl ik deze woorden hoor, weet ik dat ik zelf geraakt ben door een lichtpijl en begrijp de uitwerking ervan;

Het is strategische openbaring om een plaats te bereiden voor opwekking. Positie in te nemen op een nieuwe manier.
Dit vraagt om ruimte te maken in de agenda, bestaande plannen om te gooien en grote geloofsstappen te nemen. Het vraagt om God serieus te nemen over dingen die extreem lijken op het eerste gezicht maar nodig zijn voor de uitzonderlijke tijd die we ingaan.
Het vraagt samenwerking met de Heilige Geest in de plannen die Hij in je hart legt in deze periode.

God spreekt opnieuw in de droom en zegt: Ik zal voorzien in wat nodig is. Direct zie ik grond, gebouwen, middelen, financiën en mensen. Ze stromen maar de plekken toe waar pijlen zijn geland.
God positioneert door het hele land leiders die de grond in Nederland klaarmaken voor opwekking. In zowel het geestelijk én het natuurlijke. Het zijn mensen van geloof die op de uitkijk staan voor wat de hemel hen geeft om ruimte te maken. Om opwekking de plaats te geven die het nodig heeft om niet alleen te komen maar om te blijven!