Nieuwsbrief augustus

Lieve lezer,

De zomer is nu écht aangebroken en dat betekend voor de meeste mensen vakantie! Ik wil je een heerlijke zomer en vakantietijd wensen! Dat je in de rust mag komen en genieten van ontmoetingen met God en de mensen om je heen.
Het mooie van de vakantieperiode vind ik altijd dat er nieuwe ruimte komt om van God te horen op andere manieren. Hij spreekt altijd maar wij zijn blijkbaar beter in staat om Hem te horen als we wat ruimte hebben in ons hoofd en in onze agenda.

What pleasure fills those who live every day in your temple, enjoying you as they worship in your presence!

Psalms 84:4

What pleasure fills those who live every day in your temple, enjoying you as they worship in your presence! Psalms 84:4

Zelf ben ik eind juni tien dagen op Rhodos geweest en heb dat daar ook weer zo ervaren. De prachtige natuur, de dieren en andere cultuur, het zijn allemaal aspecten die God gebruikt om doorheen te spreken. Ik was niet voor een vakantie op Rhodos, anders was Joost zeker mee gegaan. Ik was daar om te schrijven aan nieuw boek! Ik was al een tijdje aan het schrijven aan dit boek, toen God sprak: “Ik wil je een nieuwe ervaring geven in het schrijven”. Toen ik Dromenjager schreef was dit echt heel intens. Ik heb enorme weerstand ervaren tijdens het schrijven en dit uitte zich o.a. in langdurige zenuwpijn in mijn lichaam. Die pijn kwam op de dag dat ik begon met schrijven en toen ik na anderhalf jaar het manuscript afleverde bij de uitgever, verdween de pijn. Dit is – zoals je begrijpt – de korte versie van het verhaal.
Toen God deze woorden sprak, wist ik dus direct wat Hij bedoelde. Ik zocht Hem om te luisteren wat Hij precies bedoelde en dat werd helder: een periode alleen met Hem om te schrijven aan dit nieuwe boek, in Griekenland en om precies te zijn: op Rhodos! Wat mooi hoe God zorgt en geen moment vergeten is waarin wij als mensen zijn blijven volharden en Zijn beloftes hebben vast gehouden.
De tijd op Rhodos was heerlijk. Ik schreef er hele dagen en kwam vele malen verder dan ik had kunnen bidden of hopen. Je hoort natuurlijk snel méér over dit boek!

In de tussentijd geniet ik van de “geboorte” van Dreamchaser en wat God nu al doet door dit boek heen. We vinden het super mooi om te zien dat Dreamchaser volop besteld wordt en ook meegenomen wordt over de landsgrenzen. Wil jij ook een boek meenemen op vakantie om iemand mee te zegenen in het buitenland? Dat kan, bestel Dreamchaser via de bestelknop hieronder.

Nu ik weer thuis ben en Joost vakantie heeft, zijn we veel werk aan het verzetten voor de bediening. Ordenen, structureren, automatiseren en optimaliseren. Allemaal dingen die nodig zijn voor de tijd die komen gaat. Wij zijn vol geloof en vreugde over de toekomst! Maar eerst…. vakantie!

Geniet ervan!
Dite

Evenement

Instagram

Join the family

Meld je aan voor de nieuwsbrief en bliif op de hoogte van alle nieuwe ontwerpen en acties!

Vergelijkbare posts

Ontdek diepgaande inzichten en inspiratie in ons blog. Laat je geloof groeien door middel van verhelderende artikelen.