BESTELHet boek Dromenjager

 


Over mijVoordat ik Jezus ontmoette was ik een zeer gedreven full time wedstrijd ruiter en trainer in de paardensport. Ik dacht mijn droom te leven maar ondertussen zocht ik overal naar antwoorden op mijn diepe levensvragen. Al heel jong wilde ik weten wat de zin van mijn bestaan was. Daarnaast was ik gevoelig voor het bovennatuurlijke en had, door meerdere ervaringen, gezien dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik belande in een lange, ziekmakende zoektocht in o.a. new age en boeddhisme.

Toen veranderde alles...Mijn man, toen nog vriend, Joost vroeg me mee naar een kerkdienst.
Op die zondag ochtend raakte een hemelse hand mij aan wat me deed schudden op mijn stoel. Terwijl niemand iets in de gaten had en de dienst doorging, ontmoette ik mijn Redder, Verlosser en Vriend Jezus. Mijn onrustige, zoekende hart kwam tot rust en wist één ding heel zeker:

 ik ben thuis.Al had ik Zijn stem nooit eerder gehoord, toch klonk hij vertrouwder dan wat dan ook. De overgang van het rijk der duisternis naar het koninkrijk van Zijn licht was zo radicaal anders dat het direct heel normaal voor me was om te horen van God en te bewegen in wat Hij sprak. Wonderen en tekenen werden een normaal onderdeel van mijn leven. Ik werd verliefd op de aanwezigheid van God, de klank van Zijn stem en de transformerende kracht van de Heilige Geest.

Toch kwam ik erachter


 


dat het niet voor ieder kind van God normaal was om God`s stem duidelijk te verstaan.
Dat maakte een diepe liefde in mij wakker voor het Lichaam van Christus. Tijdens een nieuwe hemelse ontmoeting maakte God mij duidelijk waar Hij mij voor gemaakt heeft. Hij riep mij als een profetische stem in deze wereld. Als een dienaar om het Lichaam van Jezus toe te rusten in het horen van God. En transformatie te brengen door zoveel mogelijk mensen te verbinden aan de stroom van openbaring die aan Gods hart is. Zodat iedere laag van de maatschappij tot leven komt en de hemel op aarde doorbreekt.

"Daarom, hoe kostbaar zijn mij Uw gedachten, o God, hoe machtig groot is hun aantal. Zou ik ze tellen? Zij zijn talrijker dan korrels zand; ontwaak ik, dan ben ik nog bij U."
Psalm 139:17‭-‬18
Over JoostIk ben getrouwd met mijn geliefde en vriend Joost. Hij is degene die me bij Jezus bracht en daar ben ik hem zó dankbaar voor. Joost heeft 15 jaar als beroeps militair gediend bij Defensie. Hij groeide op met God maar leerde pas op latere leeftijd Jezus persoonlijk kennen. Joost is radicaal en 100 % echt. Hij heeft een enorm groot hart voor gebroken mensen en een hekel aan religie.
Joost staat vanaf het eerste moment volledig achter mij en zal me nooit belemmeren om te gaan waar God me zend. Het liefst gaat hij mee!
Samen hebben we grote honger naar het zichtbaar worden van de hemel op aarde in ieder laag van de maatschappij. We houden van Gods mensen maar net zoveel van de mensen die Hem nog niet kennen. We geloven dat de liefde, goedheid en gerechtigheid van God zichtbaar worden als we doen wat Jezus zegt en daar willen we ons volledig voor inzetten. We ervaren allebei de roep op ons leven om Jezus bekend te maken in de wereld. We zijn heel verschillend maar vormen samen een krachtige eenheid vol passie voor waarheid, genade en gerechtigheid binnen en buiten de kerk. Met als doel opwekking en transformatie.

"Ontvang overvloedig leven, werk samen met God, verander de wereld"

Gods plan met de nacht

Social

© 2023 Dite Coumou  - Disclaimer - Privacy policy